Blog

Ai terminat clasa XI-a? Vino la Timișoara!

Gabriel Activități
0

Vreau

Acum

Relaxarea

Așteptată

Aceasta e una dintre descifrările verii pe care elevii au purtat-o de-a lungul anului în minte și uite că s-a făcut. Elevii din Republica Moldova au zis astăzi „La revedere, școală” pentru o vară întreagă!

Și că tot veni vorba de distracție, vacanță și relaxare, Timișoara sau Mica Vienă cum îi spun localnicii, se pregătește  și ea pentru vară. Adună cele mai bune specializări din cadrul Universității de Vest, elevi din cele 41 de județe și lansează cel mai tare proiect -West Summer University (WSU).

WSU e un proiect destinat elevilor care, deși au terminat abia clasa a XI-a, se gândesc la facultate. Fie și-au ales  specializarea pe care o vor urma, fie încă o caută, sunt cu toții așteptați la Timișoara pentru a experimenta viața de student. Timp de două săptămâni,elevii merg la cursuri, își fac prieteni noi, interacționează cu profesorii, află răspuns la orice întrebare legată de viitoarea lor facultate și de ce nu, admit varianta de a-și urma studiile în România.

Proiectul se desfășoară în perioada 22 iulie- 5 august la Timișoara, iar pentru a lua parte la această „mișcare” a oamenilor pozitivi, fericiți și cu spirit aventurier, accesează wsu.osut.ro, înscrie-te și la vară ne vedem aici. De asemenea, participarea la West Summer University presupune o taxă în valoare de 65 de euro care vor acoperi cheltuielile pentru masă și cazare, iar transportul va fi asigurat de către OSB Timișoara.

 Termenul limită de înscriere este 10 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.