Blog

Perioada depunerii dosarelor pentru admitere la studii în România

Gabriel Admitere Etichete: ,
4

Actele se vor depune la sediile minisiunilor diplomatice ale României din Bălți, Chişinău şi Cahul, conform graficului de mai jos:

La Bălţi, comisia va primi dosarele la Universitatea Alecu Russo în zilele de 31 iulie 2011 (orele 14.00 – 18.00); 1 august (orele 9.30 – 18.00); 2 august (orele 9.30 – 15.00).

La Chişinău, dosarele se depun pe strada Vlaicu Pârcălab nr. 39, în sediul fostului Consulat al României, în zilele de 3 august – 5 august între orele 9.30 – 18.00 şi 6 august între orele 9.30 – 15.00.

La Cahul comisia se va afla la Universitatea Bogdan Petriceicu Hasdeu, în ziua de 7 august între orele 9.30 – 18.00 şi 8 august între orele 9.30 – 15.00.

Pentru studii universitare de masterat in Romania pot aplica pentru locuri finantate doar candidatii care au absolvit studii universitare de licenţa in Romania.

Pentru detalii accesaţi pagina dedicată admiterii.

Sursa: www.edu.md

4 comentarii în “Perioada depunerii dosarelor pentru admitere la studii în România

  1. sigur in acest an dosarele vor fi depuse pe strada Vlaicu Pircala?Pina acum dosarele se depuneau pe strada Grigore Ureche.

  2. buna, rog mult sa imi raspundeti la asa intrebari copii a caror unul din parinti este decedat au ceva inlesniri, si inca una inteleg din multe mesaje si incurajari ca cu 8 si..mai poti spera la o admitere rog sa ma ajutati cu un sfat cam cu media din formula 8, 62 sau 8, 92 poti opta pentru ce facultati din domeniul economiei si a medicinei, dar va rog sincer..

  3. Salut, nu am auzit sa aiba ceva avantaj copii cu un singur parinte si plus daca esti admisa la bursa in Romania ca cetatean strain nu mai poti sa primesti altfel de burse(burse sociale, adica daca ai un singur parinte sau parintii is someri,etc ) decat cea de 65 de euro; in legatura cu media te-as sfatui sa depui ca nu pierzi nimic, depune acolo unde sunt mai multe locuri…..bafta la inscriere, o sa iti tin pumnii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.