Blog

Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Timişoara te îndeamnă să vii la studii în România

Gabriel Activități, Admitere Etichete: , , ,
0

În curând, se dă startul admiterii la studii în România. Şi anul acesta, absolvenţii liceelor din România, cât şi elevii care au absolvit liceele din Republica Moldova şi optează pentru studii europene, vor fi puşi faţă în faţă cu situaţii destul de dificile până îşi vor vedea visul realizat.

Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Timişoara, în decursul celor 10 ani de activitate, a luptat pentru apărarea intereselor tinerilor basarabeni care aleg să îşi desfăşoare studiile în România. OSB Timişoara anunţă că, pe parcursul perioadei de admitere, va fi alături de liceeni şi viitorii studenţi şi îi va îndruma în tot ceea ce se numeşte „studenţie”.  Proiectul „Adoptă un boboc 2011” conţine un şir de acţiuni care vor facilita procesul de admitere, precum şi cel de integrare a tinerilor basarabeni în spaţiul academic, social şi cultural românesc. Membrii Organizaţiei Studenţilor Basarabeni din Timişoara vor fi prezenţi la Ambasada României din Chişinău pentru a ajuta tinerii care optează pentru studii atât în Timişoara, cât şi în celelalte centre universitare din ţară. Proiectul va continua cu un şir de acţiuni care se vor desfăşura în Timişoara.

Pe site-ul organizaţiei osb.basarabeni.ro, tinerii pot găsi numerele de contact ale membrilor care le vor răspunde la orice întrebare în legătură cu procesul de admitere şi şcolarizare.

Nu ezitaţi să optaţi pentru studii în România. Noi te vom ajuta să îţi vezi visul realizat. Şi anul acesta suntem alături de tine. OSB Timişoara îţi urează succes!

Autor: Bîstriţchi Irina – Manager Relaţii Publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.