Blog

De Crăciun, OSB Timișoara e mai aproape ca niciodată de cei mai triști ca noi!

Gabriel Activități
0

Crăciunul nu este o perioadă, nici un sezon, ci o stare de spirit. Adevăratul spirit al Crăciunului înseamnă să oferi din plin, compasiune, zâmbete și dragoste celor mai triști ca noi.

În ajun de Crăciun, Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara este mai aproape ca niciodată de „copiii din vagon”. E vorba despre familia Ciuclea care trăiește la doar 15 km de Timișoara, în localitatea Moșnița Veche, într-un vagon mic și ruginit. Nu am putut să rămânem indifirenți la povestea acestei familii, la micuții Gabriela, Petronela și Sebastian care au doar doi, cinci și 10 ani. Mama copiilor, Adelina, primește pe lună aproximativ 300 lei și nu-și poate permite haine, jucării sau alte cadouri pentru copii. Dar cum a zis și Andre Laurendeau : „Copilăria este să crezi că printr-un brad de Crăciun și câțiva fulgi de nea, întreaga lume poate fi schimbată.” Nu putem face fulgii să cadă, dar cu siguranță putem face niște copii fericiți, dăruindu-le din suflet.

Dacă doriți să le întindeți o mână de ajutor pentru a le face sărbătorile mai frumoase și mai calde, OSB Timișoara vă așteaptă în perioada 9-13 decembrie în sediul nostru, Str. F.C. Ripensia, Căminul C16, cam. 027 parter, la numărul 074561763 sau pe adresa de mail Osbtimisoara@gmail.com pentru a contribui cu orice donație (bani, bunuri, jucării, haine etc.) Fiecare donație înseamnă un vis de copil devenit realitate.

Transformă-te într-un Moș Crăciun generos și fă o bucurie celor mai puțin norocoși decat tine, pentru a le readuce zâmbetul pe chipurile mohorâte de viața grea pe care o duc zi de zi. Această perioadă plină de lumină și bucurie ne îndeamnă să fim mai buni.

Mai jos aveți atașat link-ul cu povestea tulburătoare a acestei familii.

http://www.pressalert.ro/2014/12/povestea-tulburatoare-unei-familii-care-traieste-intr-un-vagon-de-tren-inconjurat-de-vile-ce-vor-copilasii-sa-ii-dea-lui-mos-nicolae-pentru-un-dram-de-fericire-foto/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.