Blog

Descoperă Timișoara

Gabriel Activități
0

Timișoara…Ce are de oferit vizitatorului acest minunat oraș al contrastelor, ce te îmbată cu mirajul lor? Trecut și prezent, vechi și nou, clasic și modern, sacru și profan, lumină și întuneric, bucurie și tristețe. Ce poate fi mai relaxant decât o plimbare pe malul râului bega, traversând parcurile Timișoarei? Sau cum ar fi o plimbare în centrul istoric al Timișoarei, înconjurat de o mulțime de clădiri și monumente construite în diferite stiluri arhitecturale care te transpun într-o altă dimensiune?

Acestea sunt unele întrebari la care au încercat să găsească răspuns bobocii basarabeni.

                                                                             

Sâmbată 18.10.2014 începând cu ora 12:00, bobocii au petrecut restul zilei  împreună cu membrii OSB pentru a descoperi oraşul de pe Bega într-un mod neobişnuit.

Pornind din diferite locații din Timișoara, 4 echipe de bobocei însoţiţi de şefii de echipă, şi-au început aventura. Scopul fiecărei echipe a fost să descopere cât mai multe locații. Ba chiar mai mult, ajungand la fiecare dintre destinaţii, erau supuşi unor probe hazlii şi interesante.

Pe lângă însuşi excursia prin care au descoperit Timişoara, participanţii au avut ca sarcină să facă poze pe tot parcursul traseului care ulterior au ajutat la stabilirea câștigătorilor. Cu acest eveniment, Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Timişoara îşi încheie activitatea pe această săptămână şi vă aşteaptă în continuare la alte activităţi mult mai interesante şi captivante.

Împreună suntem o forță
Echipa OSB Timişoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.