Blog

OSB Timișoara și-a ales viitorul Birou de Conducere!

Activități
0

Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara a mai făcut un pas important în evoluția organizațională. In data de 01 iunie, ora 12.00 a avut loc Adunarea Generală a OSB Timișoara,în incinta Sălii de Ședințe a Consiliului Local din Timișoara.

După un an în care s-a depus multă muncă în realizarea evenimentelor marca OSB Timișoara și în derularea vieții Organizației Studenților Basarabeni ,membrii Biroului de Conducere și Președintele organizației și-au prezentat rapoartele de activitate pe toată perioada mandatului.Entuziasmul cu care fiecare candidat la o funcție în cadrul Biroului de Conducere și-a prezentat candidatura și și-a motivate alegerea,a făcut să fie aleși cei mai buni dintre cei mai buni.

Astfel componența Biroului de Conducere pe mandatul iunie 2014 – iunie 2015 este următoarea:

 

1.Președinte – Grusca  Elena

2. Secretar General –  Cuibaru Cristian

3. Vicepreședinte Relații Publice – Mocan Andrei

4.Vicepreședinte Social-Educational – Popa Olesea

5. Vicepreședinte Resurse Umane – Goanța Diana

6. Vicepreședinte Marketing – IT  – Stăvilă Alexei

7. Vicepreședinte Proiecte și Programe – Portarescu Natalia

8.Cenzor-Codreanu Anatoli

O altă hotărâre foarte importantă a fost aprobarea prin vot a cererilor de schimbare a statutului din membru voluntar în membru activ. Astfel OSB-ul a mai adăugat 10 membri noi, cu forțe proaspete și pregătiți să muncească din greu pentru promovarea valorilor organizației,pentru a menține tradiția și a realiza evenimente frumoase.

Mulțumim Primăriei Timișoara pentru amabilitatea cu care ne-a pus la dispoziție Sala Consiliului Local, felicităm  noul Birou de conducere  și membrii activi ai organizației.Sperăm ca voturile de încredere acordate  fiecărui dintre candidați și fiecărui membru în parte să le ofere motivarea necesară de a realiza proiecte fumoase,de a pune în aplicare noi idei,de a dezvolta relații amiabile și a duce tradiția mai departe.

Împreună suntem o forță!

 

 

10154251_744934722193520_511704813_n

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.