Blog

OSB Timișoara încurajează integrarea prin sport!

Radu Pascaru Activități Etichete: ,
0

La începutul secolului 21 Fotbalul era jucat de peste 250 de milioane de jucători în peste 200 de țări, ceea ce îl face cel mai popular sport din lume. Pe lângă faptul că acest joc este o metodă de agrement, contribuie la îmbunătățirea sănătății, este și o metodă de dezvoltare a abilităților sociale. Astfel OSB Timișoara a decis să încurajeze practicarea sportului în rândul studenților basarabeni și menținerea unei vieți active din punct de vedere fizic.
Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara organizează proiectul „Cupa de fotbal a basarabenilor”, care se va desășura în luna mai 2012. În vederea unei desfășurări cât mai eficiente a acestui proiect, organizatorii au decis să formeze 6 echipe și să înceapă antrenamentele. Echipele vor fi alcătuite din jucători pasionați de fotbal.
Antrenamentele se vor desfășura în fiecare sâmbătă, între orele 13:00-14:30, la Baza2 a Universității „Politehnica”.
Înscrierile se fac în perioada 8.03.2012-22.03.2012, în ordinea solicitărilor primite și în limita locurilor disponibile la numerele de telefon: 0784044752, 0754317269 (Radu Pascaru).
Dacă îți place fotbalul și în afara meciurilor transmise la televizor, ai o stare fizică bună și ai înregistrat până acum performanțe în cadrul acestui sport, ești interesat de un joc de fotbal între basarabeni, te așteptăm să faci parte din echipele noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *