Studenți

OSB Timişoara a dat startul înscrierilor pentru toţi doritorii de a face parte din echipa noastră.

Prima etapă a recrutării constă în completarea formularului de mai jos, ulterior, vei fi contactat de către Departamentul Resurse Umane pentru a ți se comunica următorii paşi care trebuie să-i parcurgi pentru a deveni membru OSB.

Suntem o echipă tânără, formată din elevi şi studenţi dinamici, pozitivi, energici, muncitori, motivaţi să creeze proiecte noi pentru tinerii basarabeni cu scopul de a le facilita perioada de intergare în mediul românesc, de a le oferi ocazia să se cunoască reciproc.

Dacă vrei să faci parte dintr-o echipă în care nu doar îţi vei dezvolta aptitudinile organizatorice, vei acumula experienţă, ci îți vei face şi foarte mulţi prieteni, alătură-te membrilor OSB Timişoara. Voluntariatul este oportunitatea ideală să te afirmi pe plan profesional. De ce? Deoarece, implicându-te în proiecte, acumulezi experienţă, îţi dezvolţi capacităţile de comunicare, interacţionezi cu persoane publice, cu personalităţi atât din România, cât şi din Republica Moldova, ai ocazia să participi şi la proiecte din afara organizaţiei, afli mai repede despre desfăşurarea acestora, iar în momentul în care te vei decide să te angajezi, voluntariatul are o importanţă deosebită în procesul de recrutare a angajaţilor.

Organizaţia, de asemenea, îţi oferă posibilitatea să participi la tabere (de iarnă şi de vară), la traininguri şi team-building-uri desfăşurate în afara Timişoarei. Alături de noi vei putea să îmbini utilul cu plăcutul, să munceşti într-un domeniu care îţi place, apoi să te recreezi împreună cu întreaga echipă într-un spaţiu liniştit din mijlocul naturii.

Eşti elev/student în Timişoara, îți pasă și vrei să investești timp și muncă în lupta pentru apărarea drepturilor și intereselor tinerilor basarabeni?

Dorești să îți ajuți vechii prieteni și în același timp să îți lărgești cercul celor noi?

Ai idei care doreşti sa le aplici în practică, ai probleme la care vrei să cauţi soluţii împreună cu noi?

Fă cea mai sigură investiție din viața ta de student și realizează primul pas spre familia OSB.

Completează „Formularul de înscriere” la sediul organizației sau în această pagină și manifestă-ți interesul de a fi unul din membrii echipei noastre. Te așteptăm!

Echipa OSB Timișoara.

Formular de înscriere :

Nume (obligatoriu)

Prenume (obligatoriu)

Vârsta (obligatoriu)

Universitatea/Facultatea/Liceul (obligatoriu)

Anul (obligatoriu)

Telefon de contact(obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Cod anti-spam: