Proiecte Sportive

În decursul acestor ani OSB a organizat o serie de proiecte sportive prin care am reușit să ne afirmăm și sa ne facem cunoscuți în mediul ong-istic din Timișoara. Primul proiect de acest gen a fost Cupa ONG-urilor la Paintball care s-a desfășurat în doua ediții, în toamna anului 2002 și în primăvara anului 2003.

Prima ediție a fost organizată la Șag (o localitate de lângă Timișoara) și s-a bucurat de un mare succes în rândurile ong-urilor de tineret din Timiș. A avut ca participanți 60 de tineri din diverse organizații studențești.

Un următor proiect de acest gen este Cupa ONG-urilor la Biliard, ce s-a desfășurat la sfârșitul lunii noiembrie 2006 în clubul Tequila din Complexul Studențesc.

Tot în luna noiembrie a anului 2007, OSB în colaborare cu Radio Complex a realizat un proiect care a durat 7 zile, sub denumirea „Olimpiada Studențească”. În cadrul acestui concurs au fost mai multe secțiuni, și anume: Dart, Biliard, Bowling si Paint Ball. Premierea caștigătorilor a fost făcuta la clubul Happy, urmată de un concert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *