Blog

Cupa Națională de Fotbal a Studenților Basarabeni

Doina Dombrov Activități, Știri
0

Vara aceasta, studenții basarabeni din România sunt invitați la Timișoara pentru a petrece un weekend sportiv, a juca fotbal și a decide cine devine campion și ia marele trofeu acasă.

Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara organizează în perioada 17-18 iunie Cupa Națională de Fotbal a Studenților Basarabeni, ediția a IV-a. Evenimentul se va desfășura la Baza Sportivă Nr.2 a Politehnicii Timișoara și este adresat tuturor studenților basarabeni aflați la studii în România.

Fie că ești pasionat de fotbal sau joci de ceva timp într-o echipă la un nivel profesionist, sau și mai bine, ai deja o gașcă de prieteni și vă întâlniți săptămânal să jucați fotbal, atunci în weekend-ul care vine trebuie să fiți negreșit la Timișoara, oraș numit și Mica Vienă.

V-ați hotărât că vreți să participați, dar nu știți ce faceți? Dați un click  aici, completați formularul, iar membrii OSB Timișoara vă vor aștepta în gară vineri, 16 iunie.

Timp de cele 3 zile basarabenii-fotbaliști vor fi asigurați cu masă de 2 ori pe zi și cazare, iar pe lângă acestea se mai adaugă plimbări prin oraș, o excursie prin centrul istoric, renumita Fabrică de bere – Timișoreana și legarea de prietenii cu studenții basarabeni din OSB Timișoara.

Prin urmare, în weekend-ul 16-18 iunie ne vedem la Timișoara fotbaliști, suporteri și pasionați!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *