Blog

2% pentru OSB

Anastasia Candu Activități
0

3 (2)

Ce reprezintă pentru  tine  2% din impozitul de venit ? Pentru noi, aceste 2% reprezintă o susținere  semnificativă pentru activitatea OSB Timișoara.

Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara (OSB) este o asociație neguvernamentală, non-profit și neafiliată politic.  A fost  înființată  în data de 3 mai 2001 în urma impulsului firesc  al studenților basarabeni  de a se afirma în mediul studențesc românesc și de a genera o întrepătrundere  între  specificul cultural basarabean și cel din România. Misiunea nostră este promovarea drepturilor studenți din Basarabia care se află la studii în România și educarea lor în spirit național, democratic și pro-european.

Iar partea cea mai avantajoasă e că pe tine nu te costă nimic. Potrivit  codului fiscal, fiecare persoană care lucrează   în România poate să redirecționeze 2% din impozitul de venit către alte entități, bani pe care oricum îi plătește statului. Singurul  lucru pe care  trebuie să-l faci este  să completezi  formularul 230, pe care îl poți accesa aici. Pentru depunearea formularului există două variante: poți aduce formularul la sediul OSB (adresa: Aleea Ripensia, camin C16 parter, Timișoara, România) iar noi o să ne ocupăm mai departe de acesta sau îl poți duce chiar tu la ANAF pentru a fi depus. Data limită  de  depunere a formularelor este 25 MAI 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *