Blog

OSB Timișoara îndeamnă studenții basarabeni care își fac studiile în România, să meargă la vot!

Andreea Bălățel Activități
0

Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara, îndeamnă studenții basarabeni din România, care studiază în orașele din apropierea Timișoarei, și nu au deschise secții de votare (Arad, Oradea, Reșița, Petroșani, Alba Iulia), să participe la alegerile prezidențiale din 13 Noiembrie 2016, la Timișoara, unde este deschisă secție de votare (Colegiul Național de Arte „Ion Vidu”, str. Cluj, nr.12).

Vă reamintim, că în zilele de 12-13 Noiembrie 2016, conform unei Hotărâri de Guvern, la prezentarea buletinului de identitate moldovenesc/pașaportului moldovenesc și a carnetului de elev/student vizat pentru anul şcolar/universitar în curs sau adeverinței eliberate de instituția de educație la care este înscris, CFR-ul oferă transport gratuit pentru studenții basarabeni care merg la vot.

Membrii organizației își asumă responsabilitatea de a vă întîmpina la gară și de a vă conduce, ulterior, la secția de votare. De asemenea, pentru doritori, vom organiza o excursie prin Timișoara.

Dacă aveți nevoie de cazare, ne anuntați din prealabil și vom face tot posibilul să vă ajutăm.

Așteptăm un răspuns pozitiv de la voi, diaspora întreaga se mobilizează, nu trebuie să rămânem indiferenți! Vă așteptăm la Timișoara!

cover-Vot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *