Blog

O nouă şansă de a studia în România

Doina Dombrov Activități
0

Absolvenţii basarabeni, care nu au fost admişi la studii în România conform rezultatelor din turul I-i, au acum şansa să aplice în turul 2.
Tot ce trebuie să faci, e să accesezi site-ul http://www.edu.ro/romanii-de-pretutindeni , să descarci arhiva – Admitere licenţă românii de pretutindeni din Moldova Sesiunea 2, să deschizi anexa 2 – Ofertă locuri licenţă Moldova sesiunea II 2016 (aici îţi alegi opţiunile la care vrei să aplici), să completezi anexa 1 – Formular de înscriere sesiunea II 2015.

Formularul cu noile opţiuni poate fi transmis la numărul de fax 0040-21-312 49 04, sau la adresa de e-mail admitere_drp_2016@edu.gov.ro (completat de mână şi apoi scanat), până duminică (inclusiv), 04.09.2016, ora 24:00.

Însă mare atenţie! La turul 2 nu pot aplica persoanele care nu au aplicat în turul I. Și nici candidaţii care deja au fost admişi în turul I-i.

Întrucât cei de la Minister au postat informaţia cu privire la turul II cu unele erori, ci anume au scris două adrese de e-mail la care să expediaţi dosarul admitere_drp_2016@edu.gov.ro şi admitere_drp_2015@medu.edu.ro , vă recomandăm să oferiţi prioritate primei adrese de e-mail admitere_drp_2016@edu.gov.ro , sau, să trimiteţi dosarul la ambele adrese de e-mail.
Baftă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *