Blog

Târgul Universităților din România

Doina Dombrov Activități, Admitere Etichete: , , , ,
0

Începând de mâine, 15 iulie 2016, se dă start Târgului de Universități din România 2016, eveniment organizat de Federaţia Asociaţiilor de Basarabeni din România. La târg participă zeci de organizații studențești de basarabeni din România, printre care se numără și Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara.

Ca în fiecare an, scopul târgului rămâne a fi informarea viitorilor studenți veniți la studii în România, cu privire la metodologia de admitere a românilor de pretutindeni și promovarea universităților și facultăților din România.

Membrii OSB Timișoara vor fi acolo pentru a oferi vizitatorilor târgului flyere, broșuri și fragmente din propria lor experiență de student la  Timișoara. Vă reamintim, că-n acest an puteți beneficia de ofertele tuturor universităților de stat din Timișoara, 4 la număr: Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea Politehnica Timișoara, Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” și Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului. În anii precedenți cele mai întrebate facultăți au fost cele cu profil economic, tehnic și IT, rămâne de văzut care vor fi alegerile absolvenților din acest an și care sunt viziunile lor vizavi de facultate și centrul universitar.

La Chișinău, târgul se ține în 15 -16 iulie pe Aleea Clasicilor, după care ne vedem cu cei de la Bălți în 17 iulie la Universitatea Alecu Russo și respectiv Cahul, în 18 iulie la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu”.

Vă așteptăm la târg!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *