Blog

Descoperă Timișoara

Doina Dombrov Activități
0

 

Un nou început … așa văd boboceii facultatea în momentul de față. Sunt mici, sunt niște pui de om , neștiutori, plini de speranță și entuziasm.

La o distanță de 850 km de casă, de prieteni, de părinți, studenția îi pune în fața unor multitudini de dificultăți, oameni noi și împrejurări necunoscute. Dar e o excelentă posibilitate de a se autoeduca, de a se dezvolta, de a deveni independenți în încercarea de a se descurca singuri.

Astfel, echipa OSB Timișoara a pus la dispoziția tuturor boboceilor dornici de a explora orașul de pe Bega un itinerariu și șef de echipă. De-a lungul traseului participanții au fost supuși unor task-uri distractive pentru sporirea spiritului de observație și echipă.Papuci ro;ii

 

Tinerii s-au dovedit a fi fascinați de sarcinile care presupuneau realizarea unor poze cu un trecător în papuci roșii

 

12064207_947900531983852_1883436086_nsau cu zece trecători concomitent.

 

Destul de interesante au fost și task-urile în care boboceii erau obligați să joace Hora Uniri, să scoată morcovi sau să facă genuflexiuni.

 

 

Pornind din diferite locații, echipele urmau un scop bine definit, să descopere cât mai multe locații. La final de zi, am primit doar feedback-uri pozitive:

„La Descoperă Timișoara a fost fain. Chiar dacă eu în mare cunoșteam deja orașul. Am lucrat în echipă. Am făcut poze, video și ne-am distrat.” Nicu Bătrâncea parc botanic

Cristina și Ion spun că „A fost o experiență nouă. Au glumit împreună, au descoperit și au câștigat tot împreună. Pe parcurs s-au cunoscut și mai bine și au colaborat, iar pentru anul viitor se gândesc să fie deja în echipa de organizare a jocului și să extindă traseul.”
                                                                          C nisip
  Echipa OSB Timișoara a rămas încântată de energia și rezistența de care au dat dovadă tinerii exploratori ai Timișoarei.
Vă așteptăm la evenimentele noastre următoare și
 rămâneți alături de noi, voi sunteți viitorul nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *