Blog

7 aprilie 2009 – unde e adevărul?!

Romina Activități
0

7 aprilie 2009 – zi neagră în istoria Republicii Moldova.

Astăzi plouă, cel puțin la Chișinău. Natura plânge, ea își manifestă regretul și condoleanțele de care unii uită, iar alții nici nu mai vor să-și amintească!

Sunt 6 ani de când oamenii din Republica Moldova s-au trezit, au făcut schimbarea, care atunci a însemnat foarte mult. Au fost peste 30 000 de persoane care au mers contra acțiunilor corupte și mincinoase ale comuniștilor, însă au fost adunați de pe stradă asemeni prafului de vânt și supuși chinurilor și torturilor oribile.

Suferința și durerea familiilor a căror copii au fost maltratați și înjosiți nu poate fi cântărită și nici exprimată într-o unitate de măsură, ea este. Ea macină zilnic inima acelor părinți disperați și se rezumă la o singură întrebare, ”De ce copilul meu?”.

Noi, studenții basarabeni din Timișoara comemorăm acele evenimente, le-am pus cu doliu în calendar. Ne doare că actuala guvernare, cei care atunci erau raze de soare printre negrul comunismului, decid să meargă pe alt drum, decât pe acela petru care au murit tineri la 7 aprilie 2009, au plâns mame, au plâns copii.

Suntem alături de toți oamenii de bună credință care au suferit și mai speră la un viitor luminos după un trecut atât de întunecat.

Cu recunoștință, basarabenii din Timișoara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *