Blog

Festivalul cultural „Zilele Basarabiei ”, ediția a XV-a, 2015.

Romina Activități
0

Martie este una dintre cele mai importante luni din an pentru basarabenii din Timișoara. Odată cu ea începe primăvara, apar primii ghiocei, dar și se desfășoară  unul dintre cele mai frumoase evenimente marca OSB Timișoara- Festivalul Cultural „Zilele Basarabiei”.

Anul acesta festivalul ajunge la cea de-a XV-a ediție, aniversară, prin urmare am pregătit un șir de activități culturale deosebite ce se vor desfășura în perioada 27-29 martie.

Ziua de 27 martie începe cu o depunere de flori la monumentul Regelui Ferdinand din Piaţa Victoriei, continuă cu inaugurarea târgului de produse „Made in Moldova” de la Iulius Mall, iar începând cu ora 18.00, în incinta Hotelului Timişoara, va avea loc deschiderea oficială a festivalului.

În cea de-a doua zi a festivalului, ne așteaptă o lansare de carte la Biblioteca Politehnica și concertul trupei de rock- ALTERNOSFERA (fostele Hale Fructus).

Ultima zi a festivalului va fi marcată de spectacolul dramatic „Dragă doamnă profesoară” prezentat de actorii teatrului Vasile Alecsandri de la Bălți.

Surpriza serii se anunță a fi seara socială #Monstru, care va pune un punct frumos festivalului din acest an.

P.S. În data de 21 martie publicului din Timișoara va fi prezentat un film de excepție-„Culorile” de Viorica Meșină. Titlul sună bine, iar filmul se vede frumos!

 

Vă așteptăm cu mare  drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *