Blog

Ansamblurile de dans „Horița” și „Pe aripile vântului” își reiau activitatea!

GheorGhe Activități, Comunicate de presa, Editoriale, Presa, Știri
0
OSB Timisoara dans

Veste bună pentru amatorii de dans din Timișoara și nu numai! Ansamblul de dansuri populare „Horița” și ansamblul de dansuri de societate „Pe aripile vântului” își redeschid brațele pentru a primi pe toată lumea dornică de a învăța pașii de dans.

Doritorii de a se înscrie în ansamblul de dansuri de societate „Pe aripile vântului” pot veni în sala de sport din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport al Universităţii de Vest din Timişoara, miercuri în intervalul orar 19:00 – 21:00 şi sâmbătă la Casa Tineretului (FITT), de la ora 12:45 până la ora 14:45 sau o pot contacta pe Victoria Mocanu la numărul de telefon 0765342167.

Spiritul național și vechile tradiții se întrunesc în dansurile populare. De aceea, doritorii de a învăța dansuri populare, pot veni sâmbătă în intervalul orar 21:00 – 23:00 în sala de sport din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport al Universităţii de Vest din Timişoara şi duminică de la ora 12:45 până la ora 15:00 la Casa Tineretului (FITT), pentru a exprima în mișcare dragostea pentru Patrie, neam și tradiții!

Proiect iniţiat şi susţinut de Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Timişoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *