Blog

Adunarea Generală a hotărât: Orice student poate fi membru OSB!

GheorGhe Activități, Admitere, Comunicate de presa, Presa
0

Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara a mai făcut un pas important în evoluția organizațională. Astăzi, 23 februarie, la ora 13.00 a avut loc Adunarea Generală a OSB Timișoara.

Adunarea Generală (AG) a OSB din acest an a fost desfășurată în sala Consiliului Local Timișoara. La AG, biroul de conducere în frunte cu președintele organizației, Radu Pascaru, și-a prezentat rapoartele de activitate pe perioada iunie 2013 – februarie 2014. De asemenea, a fost discutată și planificată activitatea organizației pentru următoarea perioadă.

În cadrul organizației noastre au fost aleși 2 bravi vicepreședinți – o decizie importantă luată în cadrul AG-ului. Le urăm sincere felicitări Elenei Grușca care va fi coordonatorul departamentului de Proiecte și Programe și Virginiei Romanovici care va fi coordonatorul departamentului de Relații Publice. Le urăm multă baftă, succese mari, forță și realizări fructuoase!

O altă hotărâre foarte importantă a fost aprobarea prin vot a cererilor de schimbare a statutului din membru voluntar în membru activ. Astfel OSB-ul a mai adăugat 11 membri noi, cu forțe proaspete și pregătiți să muncească din greu pentru prosperitatea și buna funcționare a organizației.

O ultimă, dar nu și mai puțin importantă hotărâre luată în cadrul Adunării Generale a fost modificarea statutului organizației, mai exact al articolului 7, aliniatul 2, conform căruia:

„Calitatea de membru voluntar poate fi acordată şi studenţilor înscrişi la alte Universităţi din România, precum şi elevilor, dar nu în proporţie mai mare de 25% din numărul membrilor activi ai asociației.”

Dacă până acum puteau fi membri voluntari doar cetățenii Republicii Moldova sau ai Ucrainei, pe viitor vor putea fi membri și studenții cu altă cetățenie. Acest aspect face ca organizația noastră să fie mai deschisă spre noi experiențe și o integrare mai eficientă a studenților basarabeni în mediul academic, social și cultural al României, primind în rândurile ei pe orice student care vrea să fie voluntar OSB!

Mulțumim Primăriei Timișoara pentru amabilitatea cu care ne-a pus la dispoziție Sala Consiliului Local, felicităm  noii vicepreședinți și membrii activi ai organizației. Avem așteptări mari de la ei, mult entuziasm, dedicare și energie, idei creative pentru proiecte noi, care vor contribui la succesul organizației.

Acum suntem mai mulți, mai activi și mai productivi!

Autor: Nina Varzari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *