Blog

Seara literar-culturală închinată lui Grigore Vieru

GheorGhe Activități, Editoriale, Presa, Știri Etichete: , , , , , , , , , ,
0
Grigore Vieru

Grigore Vieru

            Fiecare popor are o cultură cu care se mândrește, iar buchiile cu care este scrisă istoria sunt poeții și oamenii de bază a neamului, care au trudit și au simțit pentru popor. Ne mândrim că suntem generația care poate spune cu voce tare ce gândește, ce simte și cum simte. Dar drumul corect ne este indicat de creațiile lăsate drept moștenire. Avem un nume, un astru al neamului basarabean care este etalon pentru noi și gândirea corectă. Cu mîndrie rostim GRIGORE VIERU, poet al neamului, poet al sufletului și cugetului românesc.

Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara (OSB- Timișoara), are marea onoare să anunțe seara literar-culturală închinată marelui poet Grigore Vieru. Marcăm ziua marelui poet în 14 februarie, cu o atmosferă caldă, muzică de suflet, recital de poezii, pregătim și un concurs fotografic.

Pentru concursul fotografic, avem propusă tema: ,,Universul lui Vieru în obiectiv”. Lucrările sunt așteptate pe adresa: gorodoina@ymail.com pînă în 13.02.2014 (inclusiv).

Vă așteptăm în 14 februarie, de la orele 18:00, în ,,Cartea de Nisip- Cafenea” (Victor Vlad Delamarina, nr. 1, 300077 Timișoara, Romania) să celebrăm împreună creația lui Vieru.

,,Sunt iarbă. Mai simplu nu pot fi.”

Grigore Vieru

Grigore Vieru
Seara literar-culturala închinată lui Grigore Vieru
Grigore Vieru 2
Seara literar-culturala  – Concurs foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *