Blog

OSB Timișoara are CEL MAI BUN PROIECT DE TINERET pe categoria Sport!

GheorGhe Activități, Comunicate de presa, Editoriale, Presa, Știri Etichete: , , ,
0

„Cupa Națională de fotbal a basarabenilor” a fost desemnat marți, 10 decembrie 2013, ca fiind cel mai bun proiect de tineret pe categoria sport la Gala Proiectelor pentru Tineret 2013 organizată de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT).

Gala Proiectelor pentru Tineret se află la a treia ediție și este unul dintre cele mai importante evenimente pentru comunitatea de voluntari din Timișoara și Județul Timiș. OSB Timișoara a candidat anul acesta la 3 din cele 7 categorii de proiecte pentru tineret și anume: „Adoptă un Boboc” la categoria Educație, „Festivalul Zilele Basarabiei” la categoria Artă și Cultură și „Cupa Națională de Fotbal a Basarabenilor” la categoria Sport.

Din partea Organizației noastre am avut un candidat și la voluntarul anului – Elena Grușca, care, cu toate că nu a luat marele premiu, pentru noi este învingătoare.

Multă muncă și nerăbdare, emoții și tensiune. Ne bucurăm mult că am fost apreciați și suntem motivați să facem mai multe proiecte și mai frumoase pentru comunitatea de tineret din Timișoara și nu numai.

Mulțumim frumos tuturor susținătorilor noștri, participanților la proiecte și nu în ultimul rând celor de la FITT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *