Blog

OSB Timișoara nu mai are dificultăți de comunicare!

GheorGhe Activități, Comunicate de presa Etichete: ,
0

Membrii OSB Timișoara, au participat, sâmbătă 23 noiembrie, la un training cu titlul : ,,Bazele vorbitului în public”. Un training care a fost un răspuns și un exercițiu legat de bariere de comunicare, cum să livrăm corect informația, cum ascundem emoțiile și multe ,,chichițe”, adică trucuri, care cu siguranță le vom folosi și ne vor ajuta mult.
Alături de noi au fost Anca Marincaș și Bogdan Vaida, membri ai Academiei de Traineri Timișoara Toastmasters. Am avut o zi de sâmbătă plină de dispoziție, cu dorință de a învăța și de a răspunde la provocările propuse de traineri. Evenimentul  s-a ridicat la nivelul așteptărilor, subiectul a fost unul de actualitate astfel a interesat participanții. Tehnicile folosite au fost eficiente și practice. Am învățat cum să ne folosim limbajul nonverbal; cum să captăm atenția; cum să camuflăm emoțiile.

Am avut parte de traineri de excepție, care își cunosc bine treaba și o pot vinde publicului. Au fost deschiși, prietenoși, pe baza exemplelor simple și personale oferite am înțeles mult mai bine. Cea mai captivantă activitate a fost partea cu jocurile, unde mulți trebuiau să-și învingă frica și să dea frâu liber imaginației pentru a realiza cu brio cerințele.
Membrii OSB au avut parte de o zi productivă alături de oameni deosebiți, iar cele învățate la training îi vor ajuta mult în buna funcționare a organizație și în comunicarea eficientă dintre membri și în viața de zi cu zi.
Un eveniment de succes cu oameni frumoși și deschiși. OSB Timișoara îi mai așteaptă cu mare drag pe prietenii de la Academia de Traineri Timișoara Toastmasters și la alte evenimente desfășurate de noi sau în colaborare.

(autor: Beatrice Bușinschi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *