Blog

OSB Timișoara știe cum să numere bobocii!

GheorGhe Activități, Știri
0
OSB Timisoara dans

După tradiția formată, în fiecare toamnă are loc evenimentul cel mai așteptat  și anume Balul Bobocilor Basarabeni.  Astfel, în seara frumoasă de vineri – 15 noiembrie, toată comunitatea de basarabeni din Timișoara și-a lăsat locația CĂMIN și a mers  la Club No Name, unde a avut loc marele eveniment.

Atmosferă caldă, încinsă de emoții din partea participanților și aplauze din partea susținătorilor. Cinci Feți-Frumoși și patru Cosânzene s-au luptat pentru râvnitul titlu de Miss și Mister Boboc. Pentru a trece probele, concurenții au avut nevoie de talent, îndrăzneală, istețime și inteligență. Participanții au dat tot ce au avut mai bun din ei și au fost apreciați de un juriu pe măsură.

Juriul, fiind format din Ruxandra Molin, reprezentant Atelierul de Flori, Adrian Tal – director Direcția Județeană de Sport si Tineret, Cătălin Iapă director Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş, Rîşneac Alexandru – fost președinte OSB Timișoara și Dombrov Alexei – Manager Tiande, care au fost alături de noi pe toată durata evenimentului , au urmărit participanții de-a lungul concursului și i-au evaluat în funcție de prestație.

Toți participanții au fost  extraordinari și s-au prezentat minunat, de aceea juriului i-a fost foarte greu să aleagă un învingător. Totuși marii câștigători ai serii au fost aleși, aceștia fiind Zazulea Tatiana și Alexei Ursachii, care s-au dovedit a fi cei mai demni de a purta titlul de Miss și Mister.Pentru eforturile depuse, participanții au fost premiați pe măsură, astfel, cei care s-au clasat pe locul l au primit o șampanie și câte un cocktail la alegere din partea Club No Name, câte o sesiune de saună la Banu Sport și câte un bilet la un concert excepțional de muzică clasică din partea Filarmonicii Banatul. Participanții care s-au poziționat pe locul II și III au primit de asemenea câte un cocktail din partea Club No Name, o sesiune de saună la Banu Sport și câte un bilet la un concert organizat de Filarmonica Banatul. Frumoasele concurente au primit de asemenea câte un buchet din cele mai frumoase și mai deosebite flori din partea Atelierul de Flori Timișoara.

OSB Timișoara a pregătit surprize nu numai pentru participanți, dar și pentru spectatorii care au avut ocazia să se delecteze cu muzică de calitate din partea invitatului special Simion Caragia și să se bucure de dansuri speciale pregătite de basarabenii din Timișoara. Seara a continuat cu o tombolă din partea companiei Avon, unde cei mai norocoși s-au dus acasă cu premii frumoase. Punctul culminant al balului a fost botezul bobocilor care au fost aghesmuiți, la propriu, și care au promis că se vor ține cu sfințenie de carte, pentru a aduce un viitor mai luminos. Surpriza pentru toată lumea a fost tortul imens oferit de primele generații de basarabeni, veniți la studii în Timișoara.

Dansuri, concursuri, voie bună, distracție, premii, și alte surpize au facut din Balul Bobocilor Basarabeni 2013 o seară de neuitat.

Organizația Studenților Basarabeni mulțumește sponsorilor fără de care seara nu era să se realizeze și anume: Club No Name, Banu Sport, Filarmonica Banatul, TianDe, Atelierul de Flori, Compania Avon și Cristina Machiaj.

De asemenea, vă mulțumim tuturor celor care ați ales să fiți alături de noi în această seară deosebită și va așteptăm cu aceiași voie bună și la anul viitor!

POZELE DE LA EVENIMENT POT FI VĂZUTE AICI SAU PE PAGINA OFICIALĂ FACEBOOK

autor: Virginia Romanovici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *