Blog

La Timișoara se adoptă bobocii

Chiper Aurel Activități, Admitere, Știri Etichete: ,
0

Ne apropiem cu pași grăbiți de începutul unui nou an academic. Pe această cale, ținem să felicităm toți studenţii care au hotărât să accepte șansa și noua provocare de a-şi desfăşura studiile la instituţiile de învăţământ din Timişoara.

Ca în fiecare an, membrii Organizaţiei Studenţilor Basarabeni din Timişoara vă aşteaptă cu mare drag. După ajutorul acordat la Ambasadele României în Republica Moldova, următoarea acțiune a proiectului „Adoptă un boboc 2013” este întâlnirea elevilor şi studenţilor în orașul de pe Bega, pentru a-i ajuta să se descurce într-un mediu necunoscut. Fiecare dintre noi a trecut prin această etapă a studenţiei, astfel considerăm că este absolut necesar să acorzi un sprijin bobocilor mai ales în prima zi de studenţie.

Toţi doritorii de a fi întâlniţi la gara din Timişoara şi cei care consideră că vor avea nevoie de sprijinul membrilor organizaţiei în procesul de depunere a actelor în original la facultate, sunt rugaţi să se înscrie aici.

Pentru a interacţiona mai ușor şi mai rapid, avem rugămintea să urmăriţi lista cu persoanele care s-au înscris deja în tabel, astfel încât să formaţi grupuleţe de doi sau mai mulţi studenţi atunci când veniţi în Timişoara. În aşa fel, va fi mai simplu şi pentru membrii organizaţiei să îşi desfăşoare activitatea mai eficient şi să ajute un număr mai mare de elevi şi studenţi.

Cei care vin spre Timişoara cu trenul aveţi informaţii aici, iar cei care veniţi cu microbuzul aici.

 


Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara este alături de Voi și pentru Voi!
Vă aștepăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *