Blog

Proces de depunere a Dosarelor încheiat cu BRIO!!

GheorGhe Admitere, Comunicate de presa, Știri Etichete: , , , , , , ,
0

Emoție, dosare pregătite cu grijă din timp, cozi la secția consulară sau universități. De asta au avut parte absolvenții  gimnaziilor, liceelor și universităților din Republica Moldova, care doresc să-și facă studiile în România. Viitorii studenți de peste Prut, au avut ocazia să-și depună dosarele în perioada 23 iulie – 2 august la: Bălți, Chișinău, Cahul, pe modulele de zile repartizate orașelor. Din timp s-au asigurat cu un loc pe lista virtuală, făcută cu grijă de voluntari sau părinți, cu cîteva zile înaintea depunerii efective.
Fiecare candidat a venit cu speranța de a prinde o bursă și un loc la facultățile dorite și alese cu mare grijă. După depunerea dosarelor, pe fețele candidaților se putea citi ușurare și apărea un zîmbet subtil, care sugera o speranță.

Alături de absolvenți, la consulate au fost și voluntarii, care sunt deja studenți în România. Ei au ajutat la completarea corectă a cererii, punerea în ordinea corespunzătoare a actelor necesare. Mulți dintre ei au dat și sfaturi. Viitorii studenți aveau întrebări referitor la modul de trai, structura de învățămînt și oportunități în centrele universitare alese.
După 11 zile de admitere, putem spune ferm, că avem un proces încheiat cu BRIO. Dosare ajunse la destinație, candidați încurajați. Acum nu ne rămîne decît să așteptăm rezultatele, care vor definitiva așteptările și dorințele absolvenților.

      
OSB Timișoara
, le urează BAFTĂ și răbdare pînă la afișarea rezultatelor, iar pe studenții admiși în orașul de pe Bega- îi așteaptă cu drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *