Blog

Cupa Națională de Fotbal a Studenților Basarabeni

Chiper Aurel Activități, Știri Etichete: , ,
0

Noi am fost la Cupa Națională de Fotbal a Studenților Basarabeni în weekend, iar tu?!

Timișoara, orașul de pe Bega, a găzduit timp de 2 zile (25.05.-26.05.2013), evenimentul marca OSB Timișoara, Cupa Națională de Fotbal a Studenților Basarabeni. Am avut plăcerea să asistăm la prima ediție, unde  Baza Sportivă nr.2 a Universităţii Politehnica din Timișoara, căreia îi mulțumim, a reunit echipe de fotbal venite să lupte pentru Cupă, ,,Cupa Națională de Fotbal a Studenților Basarabeni”.

Am putut admira șase echipe, care ne-au lăsat cu emoție, calitate și performanță. Alături de noi au fost:
1. OSB Timişoara (gazda evenimentului);
2. ASB Craiova;
3. GIRB Suceava;
4. OSB Bucureşti;
5. ABSibiu;
6. OSBB Braşov.

Timp de două zile am trăit emoții unice. A fost reuniune între organizare; competiție acerbă și un public/galerie pe măsură. Spectacolul a fost la cel mai înalt nivel, carisma și performanța echipelor ne-au ținut cu sufletul la gură și cu ochii țintiți la minge. Emoția fiecărui ,,GOL”, dat de echipa susținută, redă rezultatul așteptărilor și preferințelor.  Lupta decisivă s-a dat între  OSB Timişoara și  OSB Bucureşti. Echipele calificate în marea finală, ne-au oferit un adevărat spectacol. Au dat dovadă de performanță, calitate și cel mai important ambiție. A fost o luptă acerbă, iar după două reprize pline de surprize, echipa câștigătoare a fost OSB Timişoara. Emoții de bucurie și împlinire se puteau citi pe fețele jucătorilor, dar mai ales ale susținătorilor. Am avut cea mai ,,tare” galerie, care pe durata campionatului a știut să facă atmosferă și să transmită energie jucătorilor. Mulțumim susținătorilor!

Nu am avut învingători sau învinși, toți sunt câștigători în felul lor. Am avut ocazia să petrecem un weekend frumos, în companie frumoasă și cu emoții pozitive, asta e cel mai important.

Mulțumim sponsorilor Consiliul Județean Timiș, Primaria Timișoara,  UPT, UVT, Banu Sport și tuturor care au contribuit la organizare. Un mare mulțumesc echipelor participante, fără de care Cupa nu s-ar fi putut derula. Am creat prin fotbal, legături de prietenie și admirație.

OSB Timișoara vă așteaptă și la următoarea ediție, plină de forță și performanță. Până atunci însă sunteți așteptați și la alte evenimente marca OSB Timișoara, derulate pentru voi și cu ajutorul vostru.

Bușinschi Beatrice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *