Blog

Tineri Veseli Curajoși

Chiper Aurel Activități, Știri Etichete: , ,
0

Iată că a trecut și cel mai umoristic concurs al lunii mai – TVC – Tineri Veseli Curajoși, unde  3 echipe de basarabeni din Timișoara au concurat pentru titlul de cea mai glumeață și veselă gașcă.

Seara de sâmbătă, 18 mai 2013, a trecut cu o doză enormă de voie bună și distracție. Strandul NoName Timișoara a fost gazda acestui eveniment, ca și a multor altora organizate de OSB.

3 echipe de basarabeni s-au pregătit timp de câteva săptămâni pentru a impresiona juriul și publicul. Echipele ”Foc la ghete”, ”Adrenalin” și ”Coco Gabana” au umplut un program de 2 ore cu scene amuzante și glume ingenioase.

Probele la care au fost supuse echipele au constat în : salutul, tema de acasă ”viața de student”, concursul muzical pe tema vecinilor. O etapă surpriză pentru participanți au fost întrebările venite din partea sălii și a juriului, la care trebuiau să-și pună creativitatea în funcție pentru a găsi cel mai nostim răspuns.

În urma tuturor etapelor parcurse de participanți, membrii juriului, compus din : Lozovan Vasile, Nastas Alina, Alexandru Panfilii, Mihaica Sabina și Cherecheș Vlad au decis unanim că  premiul cel mare – Cupa TVC – și , respectiv, primul loc îl merită pe deplin echipa cu cel mai înalt simț al umorului – ”Foc la Ghete”.  Ei sunt acei care au reușit să amuze publicul la maxim prin talentul lor umoristic și fantastica reproducere a Eurovisionului, demonstrând că au nu numai talente scenice, dar și vocale. Sincere felicitări echipei ”Foc la Ghete” !!!!!!

Toți participanții au avut parte de diplome de participare și au fost felicitați pentru talentul umoristic deosebit.  Echipa care a ocupat locul 2 a fost decernată cu medalii, iar marea câștigătoare a serii –  ”Foc la Ghete” reprezentată de Roman Demian, Aurica Sitnic, Mihai Cauia, Sergiu Busuioc, Grigore Busuioc și căpitanul echipei Grigore Balan – a primit bine meritata cupă.

Le aducem sincere mulțumiri partenerilor noștri care ne-au susținut în organizarea acestui proiect : Strand NoName și Banu Sport, și, de asemenea, managerului de proiect și prezentatoarei, într-o singură persoană – Ana Boico – fără eforturile căreia seara de sâmbătă nu ar fi fost atât de senină.

Astfel s-a încheiat încă unul din proiectele de succes ale Organizației Studenților Basarabeni din Timișoara. Putem afrma cu mândrie că am pășit cu dreptul. Aceasta fiind prima ediție a TVC-ului la anul așteptăm cu mult mai mult haz și umor din partea echipelor participante.

Vă așteptăm la următoarele evenimente OSB Timișoara și nu uitați – fiți alături de acei care vă fac să zâmbiți.

Cu zâmbetul pe buze,

OSB Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *