Blog

Seară de dans în ritm de vals

Chiper Aurel Activități, Știri Etichete:
0

Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara vă invită  sâmbătă, 13 aprilie, la ora 20:00, în cantina “Politehnica”, unde se va desfășura “Seara socială în ritm de vals ”. În cadrul acestui eveniment se va lansa prima ediție a proiectului “Comunicare prin dans”.

Seara de dans se va organiza lunar, sub o anumită tematică, de fiecare dată diferită. Scopul serii sociale este de a combina abilitățile și talentele tinerilor în dans, cât și în comunicare.

Manifestările de acest gen prezintă o importanță primordială în păstrarea valorilor ale artei dansului.

Fiecare ediție a proiectului se va diferenția prin tematica nouă a serii, prin stilul de dans prezentat și prin concursurile specifice temei.

A învăța să mergi te eliberează. A învăța să dansezi însă, îți dă cea mai mare libertate: de a exprima cine ești cu întregul tău corp.

Tema primei ediții și stilul de dans pentru această seară va fi valsul vienez. În programul serii vor intra câteva numere de dans pregătite de ansamblul de dans de societate “Pe aripile vântului”, o proiecție de valsuri renumite la nivel mondial și diverse concursuri.

O atmosferă magică și un set de valsuri fermecate vă vor ține în suspans ademenitor, iar misterul serii vă va încărca de uimire și revelații magnifice.

Vreți să trăiți momente de neiutat învățând ceva frumos? Atunci vă invităm alături de noi … la un vals!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *