Blog

OSB Timișoara – noi membri, noi activități și gata de muncă

Chiper Aurel Activități, Știri
0

OSB Timișoara și-a îngroșat rândurile cu noi membri activi. Sâmbătă, 2 februarie, la ora 13.00 a avut loc Adunarea Generală a Organizației Studenților Basarabeni din Timișoara.

Sala de conferințe a Facultății de Drept a găzduit Adunarea Generală (AG) a OSB. La AG, biroul de conducere în frunte cu președintele organizației și-au prezentat rapoartele de activitate pe perioada iunie 2012 – februarie 2013. Cenzorul și-a prezentat raportul pe aceiași perioadă. De asemenea, a fost prezentată și aprobată planificarea activităților pe anul 2013.

Organizația noastră are un nou  vicepreședinte – o decizie importană luată în cadrul AG-ului. O felicităm călduros pe Vlada Butuc, care va fi în fruntea departamentului Social Educațional. Îi urăm succese mari, forță și răbdare.

O altă hotărâre foarte importantă a fost aprobarea prin vot a cererilor de schimbare a statutului din membru voluntar în membru activ. Astfel organizația are acum 15 membri noi, cu forțe proaspete și pregătiți să muncească cot la cot pentru prosperitatea organizației.

Mulțumim Universității de Vest din Timișoara pentru amabilitatea cu care ne-a pus la dispoziție Sala de Conferințe și felicităm noii membrii activi ai organizației. Așteptăm de la ei mult entuziasm, idei și proiecte noi care vor contribui la integrarea studenților basarabeni în mediul academic, social și cultural al României.

Suntem o echipă puternică.

Autor : Virginia Romanovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *