Blog

OSB vă urează LA MULȚI ANI!!!

Chiper Aurel Știri
0

La final de an, odată cu sărbătorile de iarnă, dorim să mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat în desfășurarea activităților din anul 2012.

Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara dorește să-și manifeste sincera recunoștință tuturor celor care ne-au susținut în activitățile noastre din acest an:

Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea ”Politehnica” din Timișoara, Primăria Municipiului Timișoara, Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, Casa Tineretului, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș, Opera Națională Română Timișoara, Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România, Regia Autonomă de Transport Timiș, Institutul Intercultural Timișoara, Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi”, Consiliul Judetean Timiș, JCI Timișoara, Centrul de Cultură și Artă a Județului Timiș, Mitropolia Banatului, Organizațiile membre ANOSR.

De asemenea, dorim să mulțumim basarabenilor din Timișoara care au fost receptivi și s-au implicat în acțiunile OSB. Anume lor sunt adresate toate proiectele Organizației și dorim ca și pe viitor să reușim să-i reprezentăm tot atât de bine și să implementăm și mai multe proiecte interesante împreună.

La final, le dorim membrilor inspirație multă și dorință de implicare în implementarea noilor proiecte și  putere să le finisăm pe cele în proces de derulare. Cu ajutorul vostru, ideile mici din sediu au contribuit la realizări mărețe care au ajuns la rang de Proiecte mari. Va mulțumim că ne sunteți alături și vă dorim în continuare vacanță frumoasă și nu uitați că, revenind, sunteți din nou așteptați în „incubatorul de idei”.

Suntem o mare familie aici, în Timișoara, iar fără aportul vostru, nu am reuși sa scriem în continuare  istoria celui mai vechi ONG de basarabeni din România.

LA MULȚI ANI !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *