Blog

Miss FEAA 2012 – o basarabeancă

Chiper Aurel Știri Etichete:
0

Frumusețe, grație, inteligență și perspicacitate – câteva dintre calitățile definitorii ale domnișoarei Rodica Popescu – MISS FEAA 2012.

 Moldoveanca, boboacă la Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor, specializarea Contabilitate și Informatica de Gestiune, din cadrul UVT, a cucerit publicul și a convins juriul că merită titlul de MISS al Facultății de Economie. Nu doar a depășit cu succes probele concursului, dar a știut să-și pună în valoare calitățile și să arate că e candidata potrivită pentru acest titlu.

Balul Bobocilor este în primul rând unul dintre pașii de inițiere a studenților din primul an, iar cei care participă la acest concurs își asumă mari responsabilități și trebuie să corespundă unor anumite criterii. La balul FEAA au concurat 10 fete, acestea mai întâi au trecut peste  preselecțiile eliminatorii, iar apoi au depus eforturi mari  în scopul obținerii gradului maxim posibil din această luptă, adică Miss FEAA. Prima probă, la care Rodica, concurenta cu numărul 10 a excelat, a fost un dans sincronizat prin care tinerele au trebuit să-și valorifice seducția trupului. În următoarea probă, mini-interviul, studenta noastră s-a diferențiat de celelalte prin faptul că a răspuns prompt la întrebările care i-au fost adresate. În final, eleganța, stilul și rafinamentul  fiecărei reprezentante a noii generații au fost evidențiate prin defilarea acestora în rochii de seară.

Probele nu au fost dintre cele simple, ci au înfățișat o totalitate de greutăți și rivalități puternice. Juriului nu i-a fost  ușor să aleagă câștigătoarea. Rodica a demonstrat încă o data că nimic nu e imposibil, iar munca, optimismul și ambiția câștigă în orice situație.

Din partea Organizației Studenților Basarabeni din Timișoara, adresăm cordiale felicitări pentru titlul obținut. Să fie mereu la fel de puternică și să-și investească energia în lucruri mărețe.

Autor : Irina Cașcaval

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *