Blog

Balul Bobocilor Basarabeni. After event.

Chiper Aurel Activități
0

Cu multă distracție si voie bună a trecut Balul Bobocilor Basarabeni – cel mai așteptat eveniment al toamnei. Așteptat mai ales de bobocei.

În seara zilei de sâmbătă,  3 noiembrie 2012, club No Name a fost gazda unui party de neuitat organizat de către membrii OSB Timișoara. Balul Bobocilor Basarabeni este ”ritualul de inițiere” a noi veniților la studii, unde aceștia au ocazia de a se manifesta ca studenți și de a socializa cu mulți alți basarabeni din Timișoara.

Pentru titlul de Miss și Mister Boboc anul acesta au luptat 5 echipe, formate din :
Echipa 1 : Rotaru Maxim și Odagiu Doina;
Echipa 2 : Sîrbu Victor și Golubenco Olga;
Echipa 3 : Muntean Andrei și Crețu Viorica;
Echipa 4 : Brenișter Oleg și Boico Ana;
Echipa 5 : Ochincă Cristofor și Ghiba Micaăla.

Petrecerea a început la ora 20:00 cu cele 4 probe la care au fost supuși participanții, pentru a câștiga titlul de Miss și Mister, dând dovadă de inspirație și umor. În aceste probe intră descrierea partenerului printr-un set de cuvinte nostime, un costum ingenios din plastic, peliculă și hârtie, ”savurarea” unei lămâi și, desigur, neînlocuitul dans pe ziar. De asemenea, au fost foarte creativi în îndeplinirea temei de acasă, unde fiecare echipă a jucat o scenetă în care s-au prezentat publicului.

Juriul a fost cel care, în final, a decis care echipă va ieși învingătoare. El a fost format din: Alexandru PANFILII – Vicepreședinte JCI Timișoara, Eugen TOMAC – Consilier Prezidențial, Adrian PĂȘCUȚĂ – Director Oficiul Teritorial de IMM-uri și Consilier Județean, Natalia TEȚILEANU – Director Iguana Fitness Club și Arcadie GEORGIU – reprezentantul primelor generaţii de studenţi basarabeni în Timișoara şi în prezent businessman.

Sponsorii acestui eveniment, Club No Name, Iguana Fitness Club, Banu Sport au fost foarte generoși în cadouri.

Marii câștigători ai serii a fost echipa cu numărul 1, formată din Rotaru Maxim și Odagiu Doina. MISS și MISTER BOBOC  2012 au câștigat : un abonament gratis, pe un an, în Club No Name, un abonament gratis în timpul verii la ștrandul Clubului No Name, o sumă de bani în valoare de 100 Ron, 2 abonamente  pe o lună la Iguana Fitnees Club, 2 sticle de șampanie, 2 abonamente a câte 6 ședințe la Banu Sport și un vin Murfatlar de colecție.

Locul 2, câștigat de Ochinca Cristofor și Ghiba Micaăla, a fost premiat cu : 2 bonuri de consumație din partea Clubului No Name, a câte 50 Ron fiecare, o sticlă de vin Murfatlar, un abonament pe o lună la Iguana Fitnees Club, 5 ședințe de sport la Banu Sport.

Locul 3, ocupat de echipa nr. 4 : Brenișter Oleg și Boico Ana, au câștigat 2 abonamente la Iguana Fitness Club, 2 bonuri de consumație în valoare de 50 Ron din partea Clubului No Name și o sticlă de vin Murfatlar.

De asemenea, toți participanții au avut parte de cadouri surpriză : tricouri și flaguri din partea domnului Eugen TOMAC și o sticlă de vin de colecție Murfatlar.

Dar nu numai participanții s-au bucurat de premii și surprize. Atmosfera serii a fost încinsă de sunete de saxofon datorită invitatului special Potrîmbă Vadim, care ne-a animat cu energia sa.

Pe lângă toate acțiunile de mai sus, publicul, odată cu achiziționarea biletelor, a participat la o tombolă. Norocoșii care au fost selectați la extragere au fost doi basarabeni, Cristian și Elena, care  s-au bucurat de o sumă de bani în valoare de 60, respectiv 50 Ron.

Iar la finalul părții cu concursuri, toți  cei prezenți s-au ”îndulcit” din tortul de ciocolată, oferit de generația primilor studenți basarabeni din Timișoara.

”Timișoara – orașul emblematic sau orașul de vis. Auzisem de Timișoara numai cuvinte de laudă până în momentul când am avut oportunitatea s-o vizitez, să cunosc și să mă îndrăgostesc de ”Mica Vienă”.
Cu dorința de a lua parte la viața de noapte timișoreană, am avut ocazia și plăcerea să fiu prezentă la o petrecere în Timișoara. Și nu una oarecare, ci anume  Balul Bobocilor Basarabeni.
O petrecere pe măsura basarabenilor, care știu să se distreze și să facă o atmosferă incendiară.
Jos pălăria pentru organizatori!”
a declarat Ana Mititelu, o studentă basarabeancă, Universitatea Babeș – Bolyai, Cluj – Napoca, care a avut ocazia de a fi prezentă la eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *