Blog

OSB Timişoara vă invită la “Balul Bobocilor Basarabeni”

Chiper Aurel Activități, Știri
0

     Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Timişoara organizează cea de a IX-a ediţie a proiectului “Balul Bobocilor Basarabeni”. Sărbătoarea boboceilor se va desfăşura  în Club “No Name”, în data de 3 noiembrie. Debutul petrecerii va avea loc la ora 19:00, cu un şir de concursuri pentru titlul de Miss şi Mister Boboc. În competiţie, vor participa cinci echipe formate din boboci frumoşi, energici, motivaţi, care îşi vor demonstra talentele şi spiritual competitivităţii pe parcursul a cinci probe distractive. După desemnarea echipei câştigătoare, veţi avea parte de un tort pe cinste şi de multă distracţie.

     La eveniment, ne va onora cu prezenţa Eugen Tomac – Consilierul Preşedintelui României. De asemenea, vom avea şi un invitat surpriză. Iar ansamblul de dansuri de societate (proiect iniţiat de OSB Timişoara) vor încânta publicul prezent la petrecere cu un număr artistic.

     Balul Bobocilor Basarabeni reuneşte, în fiecare an, sute de basarabeni, oferind ocazia noilor generaţii de a interacţiona atât cu tinerii care au trecut déjà prin etapele studenţiei. Astfel, evenimentul este aşteptat cu nerăbdare atât de liceeni, studenţi de anul I, cât şi de generaţiile mai vechi de basarabeni. Pe lângă caracterul festiv, proiectul are ca scop şi acordarea posibilităţii noilor veniţi de a se integra mai uşor în societatea din Timişoara.

     OSB Timişoara invită toţi doritorii de a fi alături de boboci într-o seară dedicată acestora. Nu rataţi ocazia de a vă distra într-o ambianţă plăcută, unde veţi avea ocazia să împărtăşiţi experienţele studenţiei cu “succesorii” voştri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *