Blog

Descoperă Timişoara

Chiper Aurel Activități
0

Încă un proiect al Organizaţiei Studenţilor Basarabeni din Timişoara s-a încheiat astăzi cu voie bună şi multă distracţie. “Descoperă Timişoara”, preconizat la început a fi un eveniment în care boboceii să lucreze pentru prima dată în echipe, s-a transformat pe parcurs într-o interesantă excursie.

Această zi de duminică a devenit una deosebită pentru basarabenii din Timişoara. Începând cu ora 13:00, bobocii au petrecut restul zilei  împreună cu membrii OSB pentru a descoperi oraşul de pe Bega într-un mod neobişnuit.

Pornind din faţa sediului organizaţiei, 3 echipe de bobocei însoţiţi de şefii de echipă, şi-au început aventura. Scopul fiecărei echipe a fost să ajungă cât mai repede în punctele sugerate de indicii. Ba chiar mai mult, ajungand la fiecare dintre destinaţii, erau supuşi unor probe hazlii şi interesante.

Au parcurs un traseu ce includea mai multe puncte de oprire date de indicii. Astfel au putut afla multe detalii interesante despre patrimoniul Timişoarei : cea mai înaltă clădire – Catedrala, cel mai vechi monument – Castelul Huniade, etc. De asemenea, au avut parte de o excursie captivantă prin muzeul de arte, dupa care şi-au încheiat ziua la Curtea Berarilor.

Pe lângă însuşi excursia prin care au descoperit Timişoara, participanţii au avut ca sarcină să facă poze pe tot parcursul traseului. Aceste poze ulterior vor fi selectate pentru a alege-o pe cea mai ingenioasă. Echipa căreia îi aparţine, va fi premiată. Rezultatele  se vor anunţa săptămâna aceasta.

Cu aceste evenimente, Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Timişoara îşi încheie activitatea pe această săptămână şi vă aşteaptă în continuare la alte acţiuni mult mai interesante şi captivante.

Să aveţi un început de săptămână fain!
Echipa OSB Timişoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *