Blog

Seara socială

Chiper Aurel Activități
0

Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Timişoara a organizat exclusiv pentru bobocei  ’’Seara Socială’’ . Evenimentul a avut loc în data de 05.10.2012 în barul Jack’s Coffee House, iar scopul principal al acestuia a fost: socializarea şi integrarea bobocilor basarabeni în mediul studenţesc românesc.

        Studenţii basarabeni din anul I au avut ocazia să participe la “Seara Socială” creată de Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Timişoara, vineri, în barul Jack’s Coffee House. În cadrul acestei întâlniri, mai puţin oficiale, bobocii au cunoscut membrii organizaţiei şi invitatul special al serii- Alexandru Panfilii– care a prezentat proiectul ‘’Succes în Romania’’. De asemenea au avut oportunitatea de a se cunoaşte între ei şi de a realiza că aici, în Timişoara, nu sunt niciodată singuri.

       Seara a început cu muzică bună, atmosferă unică și emoţii pozitive, după care a continuat cu o scurtă prezentare despre OSB Timişoara, despre proiectele şi activităţile desfăşurate de membrii acesteia şi despre avantajele de a fi membru al acestei asociaţii. Totodată, bobocilor li s-a adus la cunoştinţă faptul că în curând se vor desfăşura: Sesiunea “Întreabă- Răspundem”, Descoperă Timişoara”, şi, la fel de important, ”Campania de Recrutare”, la care toţi cei doritori au fost încurajaţi să participe.

În cele din urmă, toată lumea a socializat, fiecare boboc şi-a făcut noi prieteni, şi s-a distrat până în noapte târziu în barul Jack’s, iar cei mai “nelinişiţi’’ dintre toţi studenţii prezenţi au continuat petrecerea în clubul No Name.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *