Blog

Organizația Studenților Basarabeni din Timişoara a început recrutarea!!!

Chiper Aurel Activități, Știri Etichete:
3

Mulţi dintre voi a-ţi auzit încă din Moldova despre Organizaţia Studenţilor Basarabeni, la consulate unde eram prezenţi,  pe mulţi i-am întâlnit la gară şi i-am ajutat cu actele la facultate şi cămin. Ne-am străduit să vă fim alături ca să reuşiţi în ceea ce aţi ales să faceţi şi avem încrederea că fiecare din cei noi sosiţi vor reuşi.

Dacă, la rândul tău, vrei să ajuţi comunitatea din care faci parte, alătură-te nouă şi împreună vom contribui la crearea unei studenţii mai deOSBite pentru toţi basarabenii din Timişoara. Vei avea posibilitatea de a participa la soluţionarea problemelor cu care au de-a face prietenii şi colegii tăi şi vei putea lua parte la organizarea evenimentelor care promovează cultura basarabeană aici, în Timişoara.

În perioada 8-14 octombrie intră pe site-ul organizaţiei osb.basarabeni.ro şi completează formularul de înscriere sau vorbeşte cu unul din membrii organizaţiei şi el te va ajuta în completarea formularului pentru ca tu să devii unul dintre noi.

După înscriere va urma un scurt interviu în care vei afla mai multe despre noi, şi noi despre tine, şi vei fi informat despre acţiunile care trebuie să le faci pentru a putea deveni membru OSB.

OSB Timişoara este un ONG non-profit şi neafiliat politic, care s-a format anume pentru a apăra şi valorifica interesele tale.
OSB  este membru  activ ANOSR – Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania www.anosr.ro
ANOSR este membru ESU – European Students Union.

Vino să vezi cum e să fii printre prieteni!
Echipa OSB Timişoara.

3 comentarii în “Organizația Studenților Basarabeni din Timişoara a început recrutarea!!!

  1. Completeaza formularul, iar la nr de telefon scrie-l pe cel din R. Moldova, iar cand ajungi in Timisoara sa ei legatura cu reprezentantul OSB din Departamentul HR.nn1

  2. Buna seara,
    am vazut ca data limita este de 14 octombrie, as vrea si eu sa completez acest formular dar nu am un telefon de contac din Romania fiidnca inca nu am ajuns in Timisoara, voi ajungea abia luni…ce asa putea face in acest caz?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *