Blog

Cazări Universitatea de Vest. Informaţii de ultima oră!

Chiper Aurel Activități, Știri Etichete:
0

În urma apelului efectuat  către studenţii basarabeni, care îşi desfăşoară studiile la Universitatea de Vest din Timişoara, am identificat câteva probleme legate de cazare.

După negocierile cu conducerea universității am reuşit să soluţionăm majoritatea acestor probleme. Până în prezent au fost aprobate 16 cereri ale studenţilor basarabeni și au mai rămas încă 14 cereri care urmează a fi soluționate cât mai curând.

Pentru a vă putea oferi ajutor în continuare, OSB Timişoara vine cu solicitarea ca toţi studenţii basarabeni, înscrişi la Universitatea de Vest, să ne sesizeze  problemele lor în ceea ce priveşte cazarea în căminele universităţii. Pentru aceasta trebuie să completaţi formularul pe care îl găsiţi aici.

De asemenea, cei care s-au înscris deja pot obţine informaţii suplimentare la numărul de telefon 0743543707, Eugeniu  Hodinitu, preşedinte OSB.

Pentru a ne pune la curent cu eventualele probleme ce apar, nu ezitaţi să ne scrieţi pe adresa de e-mail : osb_tm@yahoo.com  sau pe pagina de Facebook .

Împreună putem face mai mult.
Echipa OSB Timişoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *