Blog

Adoptă un Boboc

Chiper Aurel Activități, Admitere Etichete:
2

MECTS a afişat rezultatele admiterii la studii universitare în România pentru tinerii  din Republica Moldova. Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Timişoara vă adresează sincere felicitări tuturor celor admişi.

Fiecare dintre noi a trecut prin etapele procesului de admitere şi cunoastem emoţiile care le trăiţi şi frica ce vă copleşeşte atunci când vă gândiţi să plecaţi într-un oraş necunoscut la o distanţă atât de mare de casă. Astfel, ca în fiecare an universitar, vom acorda ajutorul necesar elevilor şi studenţilor care au decis să îşi desfăşoare studiile în Timişoara.

Prima întrebare, când ajungi într-un oraş necunoscut, este: „Încotro s-o apuc?”. Membrii organizaţiei s-au gândit la acest aspect şi o să încercăm împreună să soluţionăm această problemă.

Proiectul „Adoptă un Boboc” a fost iniţiat cu scopul de a ajuta tinerii basarabeni să se integreze cât mai uşor în mediul academic din Timişoara. Acesta cuprinde şi un sir de acţiuni prin intermediul cărora veţi fi introduşi în cultura şi viaţa socială a „oraşului de pe Bega”.

În acest scop, avem rugămintea  să completaţi toate câmpurile necesare din chestionarul  “Adopta un Boboc” cu datele voastre. Nu uitaţi, de asemenea, să contactaţi membrii organizaţiei (numerele de telefon le găsiți in chestionar) atunci când vă porniţi din Republica Moldova, pentru a stabili unde o să fiţi întâlniţi.

De asemenea, vă sugerăm să formați grupulețe, pentru aceasta aici găsiți rezultatele chestionarului.Puteţi comunica între voi  și pe grupul de pe facebook  „Boboci în Timişoara”  ,pentru a vă  decide cum să vă formaţi echipele.

Şi, pentru a vă facilita şi mai mult drumul, vă oferim câteva informații despre mijloacele de transport cu care puteți ajunge în Timișoara :

–          Tren (Iasi-Timișoara sau Bucuresti-Timișoara);

–          Autocar/microbus (Chisinău-Timisoara);

–          Mașina personală.

Odată ajunşi în Timişoara, veţi primi sprijinul necesar în procesul de cazare şi cel de depunere a actelor în original la facultăţi.

Pentru orice nelămurire contactaţi-ne la adresa de e-mail osb_tm@yahoo.com sau la numerele de contact afişate pe site, la secţiunea „Contact„.

2 comentarii în “Adoptă un Boboc

  1. salutare, am fost admisa la Feaa in cadrul UVT, si ash avea nevoie de citeva sfaturi, indrumari:))

  2. Salut Elena. Felicitari pentru ca ai fost admisa. Informatii poti primi pe grupul de facebook „Boboci in Timisoara„, pe grup ma gasesti si pe mine personal (daca e cazul).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *