Blog

OSB Timişoara a dat startul concursului de pictură şi fotografie „Basarabia prin ochii tăi”

Gabriel Activități Etichete: , ,
0

În perioada 27 martie – 1 aprilie 2012, Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara desfășoară Festivalul Cultural „Zilele Basarabiei”, ediția a XII-a. În cadrul acestuia, va fi organizată o expoziție de artă.
Pentru a identifica tinerele talente, începând cu data de 22 februarie 2012, se dă startul concursului de pictură și fotografie „Basarabia prin ochii tăi” din cadrul Festivalului Cultural „Zilele Basarabiei”. La acest concurs se pot înscrie toți doritorii de a transmite lumii un mesaj prin intermediul artei vizuale. Concursul constă în prezentarea câtorva lucrări de pictură, desen sau fotografie.
Perioada de înscriere se va desfășura până în data de 21 martie 2012, în decursul căreia, doritorii de a participa, trebuie să trimită un mail care să conțină atașate lucrările de artă la adresa osb_tm@yahoo.com, cu menţiunea „Expoziţie”, pentru a se înscrie în concurs.
Câștigătorii primelor trei locuri vor fi premiați la festivitatea de încheiere a festivalului, iar Iucrările tuturor participanților vor face parte din colecția pentru expoziția cu același nume. Ele vor fi expuse în incinta Bastionului din Timisoara pe tot parcursul Festivalului Cultural „Zilelele Basarabiei”.
Dacă sunteți talentați și ingenioși nu ezitați să vă înscrieți în concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.