Blog

Balul Bobocilor Basarabeni din Timişoara 2011

Radu Pascaru Activități, Admitere Etichete:
0

A trecut mai mult de o lună din momentul în care şi-au adunat visele într-o valiză şi au pornit să exploreze vestul. Au păşit nesiguri în „oraşul de pe Bega”, chiar şi aerul nu era ca acasă, iar amintirile a ceea ce au lăsat în urmă au încolţit adânc în sufletul lor. Toţi am trecut prin această experienţă si fiecare dintre noi a fost luat sub aripa ocrotitoare a gâscanilor.
A devenit deja o tradiţie ca, în fiecare an, basarabenii din Timişoara să se reunească şi să petreacă împreună o seară de neuitat. Eşti elev sau student în anul întâi? Sau deja ai depăşit acest statut, dar îţi doreşti să le urezi bobocilor „Bun venit în familia noastră din Timişoara”? Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Timişoara te invită vineri, 11 noiembrie 2011, ora 19.00, în Club „No Name” să dăm startul distracţiei.
Eşti energic şi ai obosit de atâta rutină sau prea pasiv şi nu ai avut curaj să „guşti din dulceaţa vieţii de student”? Vino la Balul Bobocilor Basarabeni, nu rata evenimentul la care veţi avea parte de multă distracţie, invitaţi de onoare şi surprize plăcute!
Preţul biletului – 5 RON. Păstraţi biletele, cu acestea veţi participa la Marea Extragere!
Rezervările se fac la numărul de telefon 0768983114 (Katia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *