Blog

Carduri BCR pentru studenţii şi liceenii din Republica Moldova

Gabriel Admitere, Știri Etichete: ,
0

Studenţii din Republica Moldova care îşi fac studiile în România şi în alte ţări, studenţii universităţilor din Republica Moldova, precum şi părinţii acestora, începând cu 10 august 2011, au posibilitatea să gestioneze eficient şi rapid necesarul de mijloace băneşti prin intermediul cardurilor BCR Maestro „Necesar” şi BCR MasterCard „Voiaj” la tarife preferențiale.

Astfel, părinţii vor putea suplini contul de card deschis în Republica Moldova, iar studenţii/liceenii vor avea posibilitatea utilizării numerarului oriunde s-ar afla. Mai mult ca atât, pentru studenţii şi liceenii care nu au împlinit vârsta de 18 ani, este prevăzută o procedură specială: la deschiderea de către părinţii lor a unui card principal BCR Chişinău, se efectuează emiterea unui card suplimentar pentru copilul-student, părintele având posibilitatea să stabilească o limită a cheltuielilor zilnice pentru copilul său.

Studenţii posesori de carduri emise de BCR Chişinău vor putea retrage bani în numerar în condiţii preferenţiale la orice bancomat din reţeaua BCR/Este disponibilă în 9 ţări din Europa Centrală şi de Est: România, Ungaria, Austria, Cehia, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Ucraina, Croaţia.

„Utilizarea cardurilor BCR Chişinău destinate studenţilor şi liceenilor este net avantajoasă condiţiilor oferite de sistemele de transfer bănesc rapid. BCR Chişinău oferă costuri reduse şi condiţii preferenţiale pentru utilizarea cardurilor bancare destinate studenţilor şi liceenilor. Mai mult ca atât, cardurile BCR Chişinău permit efectuarea de plăţi pentru bunuri şi servicii în reţele comerciale şi prin internet în orice valută, la un curs de schimb avantajos, fără aplicarea unui comision de conversie valutară. Lansând această ofertă, BCR Chişinău doreşte să ofere studenţilor şi liceenilor acces la banii trimişi de părinţii lor 24 ore din 24, oriunde s-ar afla”, a declarat Victoria Revenco, şef Departament Carduri şi Canale Alternative din cadrul BCR Chişinău S.A.

BCR Chişinău este una din cele mai dinamice bănci pe piaţa cardurilor bancare din Republica Moldova. Astfel, pe parcursul primelor 7 luni ale anului curent, numărul de carduri active emise de BCR Chişinău a atins cifra de 7200 carduri, fiind în creştere cu peste 60% faţă de finele anului precedent. În acelaşi timp, reţeaua de bancomate BCR Chişinău s-a extins până la 38 ATM-uri, acestea fiind amplasate în cele mai comode locaţii din Chişinău, Bălţi, Hânceşti, Sângerei, Făleşti.

Sursa: www.unimedia.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.