Blog

Concert Alternosfera, luni 13 iunie în Club Daos, Timișoara.

Vasile Lozovan Știri Etichete: ,
0

Luni, 13 iunie, Alternosfera cântă în Club Daos. Concertul face parte din turneul de promovare al noului album, “Virgula”. Ușile se deschid la ora 20:00.  Trupa de deschidere va fi anunțată în curând.

Alternosfera a fost fondată de doi prieteni liceeni în 1998, prima repetiţie având loc la 13 decembrie. Pe parcursul anilor, formaţia şi-a schimbat componenţa, având în prezent doar 2 persoane din formula iniţială, Marcel şi Marin. În primii ani de existenţă formaţia îşi căuta tematica şi stilul, experimentează cu diverse instrumente, acumulează experienţă înregistrând primele demo-uri. Primul album „Oraşul 511” a fost lansat în mai 2005, iar denumirea albumului provine de la garajul nr.511, unde formaţia îşi avea sala de repetiţie. Cel de-al 2-lea album al formaţiei, „Visători cu plumb în ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordică” a văzut lumina zilei în iunie 2007. Prin acest album Alternosfera a vrut să pună punct perioadei romantismului liric în creaţia sa. În toamna 2008, Alternosfera lansează EP-ul „Flori din groapa Marianelor”.

În primăvara lui 2011 trupa pornește în turneul de promovare a noului album “Virgula”, evoluând în premieră pe scena din Timișoara în cadrul Festivalului Zilele Basarabiei ediția XI-a.

Componență: Marcel Bostan (voce, clape), Marin Nicoară (chitară, clape), Sergiu Aladin (chitară, clape), Vicosh (chitara bas) si Eugen Berdea (tobe).

Biletele costă 15 lei și pot fi cumpărate la intrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *