Blog

OSB recrutează!

Vasile Lozovan Activități
0

Organizatia Studentilor Basarabeni din Timisoara (OSB Timisoara) este o asociatie neguvernamentala, non-profit si neafiliata politic. A fost infiintata in data de 3 mai 2001 in urma impulsului firesc al studentilor basarabeni de a se afirma in mediul studentesc romanesc  si de a genera o intrepatrundere intre specificul cultural basarabean si cel din Romania.

Misiunea noastra este promovarea si apararea intereselor tinerilor romani din Basarabia si Bucovina veniti la studii in Timisoara precum si educarea lor in spiritul unitatii culturale. O alta prioritate este afirmarea spiritului romanesc al acestora si elaborarea unei metodologii de comunicare  intre tinerii din Republica Moldova si Romania.

In cei 10 ani de existenta am derulat peste 50 de proiecte cu specific civic si cultural. Organizatia este recunoscuta la nivel national ca una dintre cele mai active si reprezentative organizatii de acest gen datorita succesul obtinut in urma proiectelor initiate.

Iti pasa si vrei sa investesti timp si munca in lupta pentru apararea drepturilor si intereselor tinerilor basarabeni?

Vrei sa-ti dezvolti spiritul de echipa si aptitudinile in domenii precum management, resurse umane, relatii publice, jurnalism, marketing si design?

Doresti sa iti ajuti vechii prieteni si in acelasi timp sa iti largesti cercul celor noi?

Fa cea mai sigura investitie din viata ta de student si realizeaza primul pas spre familia OSB.

Completeaza formularul de inscriere pe www.osb.basarabeni.ro/studenti/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *