Blog

Balul Bobocilor Basarabeni 2010

Vasile Lozovan Activități Etichete: , , ,
1

Oficial s-a dat startul “maratonului universitar”, care se anunță a fi unul   greu, lung și care o să necesite multa muncă, ambiție și atenție din partea fiecăruia.

Primul eveniment care va da startul distracțiilor anul acesta va fi Balul Bobocilor Basarabeni, organizat în exclusivitate de OSB Timișoara.

A devenit deja o tradiţie ca în fiecare an Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Timişoara să organizeze Balul Bobocilor Basarabeni,  un mare succes în rândurile tinerilor, care reuneşte de la an la an tot mai mulţi tineri.

Acest proiect a luat naştere în octombrie 2004. Acesta şi-a propus facilitarea integrării elevilor şi studenţilor în mediul socio-cultural şi academic românesc, precum şi crearea unei punţi de legătură între „bobocei” şi „seniori”. Pe de altă parte se urmăreşte şi stimularea implicării noilor-veniţi la studii în activităţi extracuriculare dar şi promovarea Organizaţiei Studenţilor Basarabeni din Timişoara.

Anul acesta Balul Bobocilor Basarabeni din Timişoara a ajuns la cea de-a VII-a ediţie care aşteaptă cu braţele deschise un nou val de tineri basarabeni.

Invităm toți bobocii, cât și pe toți cei dornici de noi experiențe în cadrul unei  petreceri în stil basarabean, sâmbată, 6 noiembrie, începând cu ora 20:00, în club No Name, Timișoara!

Sabina ȘIȘIANU
Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara

Photobucket

1 comentariu în “Balul Bobocilor Basarabeni 2010

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *