Blog

Revista basarabenilor a fost lansata la Bucuresti

Vasile Lozovan Comunicate de presa, Presa
0

Revista Basarabeni.Ro a fost lansata ieri, 29 septembrie, la Bucuresti, bucurandu-se de prezenta a mai multi invitati, cei mai multi dintre care au fost studenti basarabeni aflati la studii in Romania – publicul caruia ii este adresata de fapt.

„Ideea de a publica revista Basarabeni.Ro a aparut in luna noiembrie a anului trecut in momentul in care a fost lansat portalul cu acelasi nume si a fost determinata de lipsa de informare a tinerilor basarabeni veniti la studii in Romania. Scopul acestei reviste este, in primul rand, integrarea tinerilor basarabeni veniti la studii in Romania in mediul academic romanesc, precum si implicarea acestora in cat mai multe activitati de voluntariat”, a declarat presedintele Organizatiei Studentilor Basarabeni, Sergiu Bucsa.

Proiectul Basarabeni.RO ii are in calitate de parteneri Fundatia Nationala pentru Romanii de Pretutindeni, Liga Tinerilor Romani Pretutindeni, Romanian Global News, precum si Grupul de Initiativa al studentilor Basarabeni din Bucuresti.

Revista Basarabeni.Ro este finantata de Departamentul pentru Relatii cu Romanii de Pretutindeni, are un tiraj de 3000 de exemplare si va fi distribuita gratuit in toate centrele universitare din Romania, precum si in cele din R. Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *