Blog

Revista Basarabeni.Ro, numarul 2 !!!

Vasile Lozovan Comunicate de presa, Presa
0

Zilele trecute, a iesit la lumina tiparului si cel de-al doilea numar al revistei Basarabebi.Ro. Acolo puteti citi articole informative, de opinie etc, dar toate sunt, in primul si in primul rand utile. Pentru ca tocmai asta si-a propus echipa de redactie. Sa vina in ajutorul tuturor studentilor de la universitatile din Tara, astfel incat acestia sa aiba parte de o sedere cat mai frumoasa in Romania.

In numarul doi al revistei puteti afla ce acte aveti nevoie pentru a obtine cetatenia romana, precum si o analiza la subiect; un interviu cu doamna Anca Augusta, precum si mai multe materiale vizavi de situatia Republicii Moldova si relatiile acesteia cu Romanii. Revista este editata de catre o echipa tanara si ambitioasa, al carei prim scop este facilitarea integrarii tinerilor basarabeni in mediul academic romanesc, precum si educarea tinerilor in spiritul valorilor nationale romanesti si proeuropene. Aceasta se constituie, de asemenea, ca si un exercitiu pentru tinerii care, ulterior, vor profesa in presa locala sau nationala.

Promotorii Barabeni.Ro sunt Organizatia Studentilor Basarabeni, Liga Tinerilor Romani de Pretutindeni, Romanian Global News si Organizatia Studentilor Basarabeni din Bucuresti.

Revista este o reala sursa de informare pentru tinerii basarabeni. Cautati-o in caminele studentesti sau la reprezentantii Oraganizatiilor tinerilor basarabeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *