Blog

Organizaţia Studenţilor Basarabeni va invită în 25 martie la conferinţa de presă

Vasile Lozovan Comunicate de presa, Presa
0

Organizaţia Studenţilor Basarabeni are deosebita onoare de a va invita la conferinţa de presă, care va avea loc la Palatul Administrativ din Timişoara, in sala de şedinţe a prefectului, la ora 11:30 în data de 25 martie 2008.

Cu acest prilej, OSB va prezenta activitaţile Festivalului Cultural Zilele Basarabiei, ediţia a VIII-a, dedicată aniversării a 90 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

Acest eveniment, aflat sub înaltul patronaj al Preşedintelui României, Traian Basescu, va reuni atât oameni de cultura cât şi lideri ai organizaţiilor de profil de pe ambele maluri ale Prutului.

Festivalului Cultural Zilele Basarabiei se va desfăşura în perioada 28 – 30 martie 2008. În cadrul acestuia, vor avea loc acţiuni culturale şi civice dedicate atât invitaţilor noştri, cât şi publicului timişorean.

Evenimentul va cuprinde o serie de acţiuni, cum ar fi: dezbateri, expoziţii de pictura şi fotografie, lansari de carte, proiecţii de film, piese de teatru şi concerte la care vor participa formaţii de top din Basarabia.

De asemenea vrem să vă anunţăm că din data de 24 martie vom afişa pe balconul Teatrului Naţional din Timişoara o pânză cu Actul Unirii din 1918 şi vom lansa expoziţii de pictură a patru artişti din Basarabia.

Vă aşteptăm cu drag,
Echipa OSB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *