Blog

MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE

Vasile Lozovan Presa, Scrisori deschise
0

DEPARTAMENTUL PENTRU RELATIILE CU ROMANII DE PRETUTINDENI
Nr. D/768 16 martie 2007

 
Stimate Domnule Alexandru Risneac,
Am primit cu bucurie invitatia dumneavoastra de a participa la manifestarile organizate in cadrul Festivalului Zilele Basarabiei, in perioada 30 martie – 1 aprilie 2007, la Timisoara.
Ministerul Afacerilor Externe, prin Departamentul pentru Relatiile cu Romanii de Pretutindeni sprijina in mod constant actiunile de promovare a valorilor democratice europene, precum si a identitatii etnice, culturale, lingvistice si religioase romanesti. Activitatile promovate de catre Organizatia Studentilor Basarabeni din Timisoara au fost apreciate si incurajate in mod special de catre DRRP, astfel ca suntem convinsi ca si de aceasta data, in cadrul Festivalului organizat de dumneavoastra la Timisoara, actiunile culturale si civice programate vor fi receptate la adevarata valoare de catre distinsii participanti.
Modul in care Organizatia Studentilor Basarabeni din Timisoara intelege sa promoveze un cadru organizational propriu, de pastrare a legaturii intre studentii din stanga Prutului veniti la studii in Timisoara este salutar, constituindu-se intr-un model care ar putea fi extins si la nivelul altor centre universitare din Romania. In acest fel, se pot consolida relatiile interumane si se pot gasi raspunsuri la probleme comune.
Doresc sa va asigur ca as fi participat cu mare bucurie la evenimentul cultural organizat de dumneavoastra, in conditiile in care agenda de lucru mi-ar fi permis acest lucru.
Va urez succes in desfasurarea Festivalului si va asigur in continuare de intreaga disponibilitate in privinta colaborarii pe proiecte de interes comun.
Cu stima,
Mihai Gheorghiu
Secretar de Stat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *