Blog

Martie 2007, COMUNICAT DE PRESA

Vasile Lozovan Comunicate de presa, Presa
0

Va aducem la cunostinta ca din data de 30 martie pana in 01 aprilie a.c., cu ocazia aniversarii a 89 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania, Organizatia Studentilor Basarabeni va organiza Festivalul Zilele Basarabiei, evenimentul devenind deja o traditie pentru Timisoara si un impuls pentru alte organizatii de a desfasura diferite activitati cu prilejul acestei importante date in istoria Romaniei.
Anul acesta Festivalul Zilele Basarabiei va reuni atat oameni de cultura cat si lideri ai organizatiilor de profil, de pe ambele maluri ale Prutului.
Organizatia Studentilor Basarabeni va invita sa participati la Conferinta de Presa, care va avea loc in data de 27 martie 2007, la ora 12:00, in Palatul Baroc din Timisoara unde veti putea afla cine sunt invitatii de onoare care vor participa la aceasta editie, precum si programul detaliat al acestui evenimant.
Tinem sa mentionam ca in acest an, in premiera, doua din activitatile Festivalului Cultural Zilele Basarabiei (deschiderea si dezbaterea) vor fi transmise in direct pe portalul www.basarabeni.ro. Aceasta actiune va fi una interactiva cu publicul din toata lumea prin intermediul unui Chat si va avea o transparenta maxima.
Va asteptam,

Echipa OSB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *