Blog

Ianuarie 2007, Comunicat de Presa referitor la Scrisoarea Deschisa adresata domnului Ministru al Educatiei si Cercetarii

Vasile Lozovan Comunicate de presa, Presa
0

As vrea sa precizez faptul ca Organizatia Studentilor Basarabeni nu este genul gruparilor care cauta sa aduca la fiecare pas acuzatii institutiilor Statului. Obiectivul nostru este sa depistam problemele si sa incercam sa gasim o rezolvare printr-un dialog cu institutiile Statului, sa facilitam comunicarea a Persoanelor de Decizie pe de o parte si a tinerilor basrabeni care studiaza in Romania pe de alta parte.
Raspunsul Domnului Ministru al Educatiei si Cercetarii, care ne-a invitat la o intalnire, maine in data de 16 ianuarie 2006, la institutia pe care o conduce, da dovada ca Ministerul Educatiei si Cercetarii este dispus spre un dialog constructiv in problemele depistate de O.S.B. Acest este un lucru foarte important pentru toti basarabenii care studiaza in Romania.
Mesajul nostru catre basarabenii din Romania este sa intre pe www.basarabeni. ro si sa ne trimita comentarii, despre ce probleme doresc ei sa mai discutam cu domnul Ministru in afara problemei burselor.
Cu un deosebit respect,

Alexandru RISNEAC – Presedinte O.S.B.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *